Hej, jeg hedder Caroline og har +10 års erfaring med grafisk design. Jeg har arbejdet som kreativ selvstændig siden 2015, og på fuldtid siden 2019.

Min grafiske stil er minimalistisk men udtryksfuld. Jeg bruger klassiske, grafiske elementer og kombinerer det med et moderne twist for at skabe en afslappet, tidsløs stil. I mine øjne skaber netop dén kombination et visuelt udtryk, som du kan bruge og elske mange år fremover.

Jeg arbejder altid med praktisk brug for øje; det skal være let for dig, at bruge og fastholde en ensartet visuel retning, på tværs af hele dit brand - selv når du står på egne ben efter vores samarbejde.

Jeg arbejder bedst, når jeg brænder for de produkter eller services, som mine kunder sælger. Derfor arbejder jeg primært med livsstils-, mad og modebrands.

cmc_kvadrat2023
visuelle identiteter, website/shop design & udvikling, emballage design, tryksager, content creation,visuelle identiteter, website/shop design & udvikling, emballage design, tryksager, content creation,visuelle identiteter, website/shop design & udvikling, emballage design, tryksager, content creation,

COPYRIGHT © CAROLINEMINOR 2023  _ CVR 36276134