Mit navn er Caroline. Jeg er 24 år og uddannet i Design, Business og Entrepreneurship med en baggrund som Multimediedesigner. Her er det især den grafiske del som jeg har dygtiggjort mig indenfor – både på job men i særdeleshed også i min fritid. Her bruger jeg alle mine vågne timer i Illustrator og Photoshop hvori jeg arbejder på forskellige projekter. Jeg har, de sidste 6 år, arbejdet med grafik på forskellige platforme i forskellige virksomheder – lige fra en mindre medicinal virksomhed til et reklamebureau. Herigennem har jeg lært at skabe løsninger til et meget forskelligt publikum samt langsomt skabt og fundet min egen grafiske stil.
Jeg er nørdet omkring æstetik, fonte og er især vild med minimalisme og bauhaus. Min styrke ligger i min alsidighed og grundighed. Jeg har desuden arbejdet som freelance grafiker siden 2015, hvilket har styrket min evne til at gå fra tanke til færdigt produkt – helt på egen hånd. Som freelancer har jeg både opsat websites, udarbejdet SoMe strategier, visuelle identiteter og kataloger.

 

Photoshop
InDesign
Illustrator
HTML/CSS
Foto & video
Wordpress
Udover ovennævnte dækker mine evner også over: optagelse af video samt redigering, hjemmesideopsætning, udarbejdelse af materiale til både tryk og online og forretningsudvikling. Har du lyst til at sige hej? Skriv til mig her.  

 

GemGem

GemGem

GemGemGemGem