Loading...
Mit navn er Caroline. Jeg er 24 år og uddannet i Design, Business og Entrepreneurship med en baggrund som Multimediedesigner. Da min uddannelsesbaggrund er lidt af en blandet landhandel, betyder det at jeg kan lidt af hvert: forretningsudvikling, grafisk design, HTML/CSS, UX, videoredigering og samtlige kreative processer. Det er især den grafiske del som jeg har dygtiggjort mig indenfor – både på job men i særdeleshed også i min fritid, hvor jeg bruger alle mine vågne timer i Illustrator og Photoshop hvori jeg arbejder på forskellige projekter.
Jeg har, de sidste 6 år, arbejdet med grafik på forskellige platforme i forskellige virksomheder lige fra en mindre medicinal virksomhed til et reklamebureau. Herigennem har jeg lært at skabe løsninger til meget forskellige publikum samt langsomt skabt og fundet min egen grafiske stil. Jeg er nørdet omkring æstetik, fonte og er især vild med minimalisme og bauhaus. Min styrke ligger i min alsidighed samt min evne til, at bevare overblikket i stressede situationer. Jeg har desuden arbejdet som freelance grafiker siden 2015, hvilket har styrket min evne til at gå fra tanke til færdigt produkt – helt på egen hånd.

 

 

Photoshop
Illustrator
Html/Css
Foto & video
Wordpress
Udover ovennævnte, rækker mine evner også over: videooptagelse samt redigering, hjemmesideopsætning, udarbejdelse af materiale til diverse sociale medier, forretningsudvikling, produktudvikling, kreativ proces og meget mere. Har du lyst til at sige hej? Skriv til mig her.